EKСТРА ПОПУСТИ ЗА KORANDO

Eкстра попусти за новиот Aзиски SUV – KORANDO!
За крајно ограничена бројка возила на лагер и резервации до 31.03.2021.
Резервирајте го Вашиот Korando, со бензински 1,5 Е-Gdi Turbo мотор, со моќност од 163 коњски сили, врвно ниво на опрема и врвна безбедност со 5 ѕвездички на EuroNcap краш тест.
Произведен во Јужна Кореја.
Информации на тел. 02 3103 130, 071 346 919
Само во Аутомакедонија

Sungnyemun gate (Namdaemun Market) in Seoul, South korea