Дата: 01.21.2022

Новиот Korando e-Мotion.

ПРВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН SSANGYONG Новиот Korando e-motion, едноставно го премостува јазот помеѓу традиционалното и модерното. Од една страна тој е...
прочитај повеќе
Дата: 02.01.2020

ТЕСТ SSANGYONG KORANDO

Првпат претставен уште во раните 80-ти, Korando е првото возило на јужнокорејскиот бренд SsangYong, кој континуирано се развива што е...
прочитај повеќе
Дата: 12.30.2019

ПРОДАДЕН ПРВИОТ KORANDO

Само неколку дена по пристигнувањето на првите возила на Корејскиот производител Ssang Yong во Македонија, првиот примерок на најновата, четврта...
прочитај повеќе
Дата: 12.21.2019

НОВИОТ SSANG YONG KORANDO

Аутомакедонија, со голема чест и задоволство, ја доби можноста да и ја претстави на јавноста во нашата земја - најновата,...
прочитај повеќе