Дата: 01.21.2022

Новиот Korando e-Мotion.

ПРВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН SSANGYONG Новиот Korando e-motion, едноставно го премостува јазот помеѓу традиционалното и модерното. Од една страна тој е...
прочитај повеќе
Дата: 12.21.2019

НОВИОТ SSANG YONG KORANDO

Аутомакедонија, со голема чест и задоволство, ја доби можноста да и ја претстави на јавноста во нашата земја - најновата,...
прочитај повеќе