Дата: 12.05.2019

PIAGGIO APE CLASSIC

Легендарниот комерцијален моторцикл на PIAGGIO. моделот Ape Classic, нуди уникатен микс на препознатлива форма, изглед, дизајн и функционалност. Овој шармантен...
прочитај повеќе
Дата: 11.29.2019

PIAGGIO ВО СКОПЈЕ

Првите возила на PIAGGIO Commercial се веќе во Скопје, во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода. Во продолжение, првите...
прочитај повеќе
Дата: 11.28.2019

PIAGGIO PORTER

Во понудата на PIAGGIO Commercial Vehicles, за кои во 2019 година Аутомакедонија стана ексклузивен импортер и дистрибутер за Македонија, моделот...
прочитај повеќе