Дата: 03.13.2020

НOВА ФЛОТА ЗА ENTERPRISE

Прекрасниот сончев ден во Скопје, беше крунисан со свечениот чин на примопредавање на новата флота на OPEL возила за фирмата...
прочитај повеќе
Дата: 03.05.2020

НОВ ОPEL ЗА ВЛАТКО

Нашиот гитарски магионичар Влатко Стефановски, кој пред неколку години, на наше огромно задоволство, ја носеше титулата регионален OPEL Амбасадор, повторно се...
прочитај повеќе
Дата: 12.16.2019

BEST BUY CAR ВО ЕВРОПА

Новата CORSA, доби уште едно престижно признание. Меѓународното жири на AUTO BEST составено од новинари специјализирани во автомобилската дејност од...
прочитај повеќе