Дата: 01.02.2020

ISUZU СО МАРКЕТ ШЕР ОД 39%

Според последните официјални информации на Царинската Управа, во нашата земја, заклучно со ноември 2019 година, биле увезени и оцаринети 18...
прочитај повеќе