Дата: 03.09.2016

НОВАТА OPEL ASTRA

Уште една атрактивна фотогалерија на новата генерација на OPEL ASTRA која на Саемот во Женева беше прогласена за Автомобил на...
прочитај повеќе
Дата: 03.05.2016

ISUZU D-MAX ГАЛЕРИЈА

Пикап камионетот ISUZU D-Max, со одличен робусен дизајн, повеќе каросериски изведби, атрактивен дизел мотор на ISUZU, погон на сите тркала,...
прочитај повеќе
Дата: 03.05.2016

ISUZU ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Од 2015 година, Аутомакедонија работи на пазарот во Македонија како овластен увозник, дистрибутер и сервисер за Јапонскиот производител ISUZU. Во...
прочитај повеќе
Дата: 03.05.2016

НОВАТА OPEL ASTRA

Новата OPEL ASTRA добитник на наградата Автомобил на годината 2016 (Car of the Year 2016) плени со својот дизајн, модерни...
прочитај повеќе
Дата: 03.05.2016

ISUZU D-MAX ВО OFF ROAD AMБИЕНТ

Погледнете дел од фотографиите на атрактивниот пикап камионет ISUZU D-Max во Македонски офроад амбиент. Во салонот на Аутомакедонија за ISUZU...
прочитај повеќе