СЕРВИСНА ПОДДРШКА ЗА ПОЛИЦИСКИОТ СИНДИКАТ

СПЕЦИЈАЛНИ УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ВО МУЛТИБРЕНД СЕРВИСНИТЕ ЦЕНТРИ НА АУТОМАКЕДОНИЈА !

Бесплатна работна рака за секоја сервисна интервенција.

Попуст на резервните делови ( од 20% до 30%) зависно од делот и добавувачот.

Можност за плаќање на рати без камата!!!

Сето тоа во мулти бренд сервисите на Аутомакедонија за сите видови и марки на возила (патнички🚘 комерцијални🚚 товарни…) во Скопје и Битола!!

Искористете го моментот

Закажете сервис:
02 3103 130
070 302 130
kontakt@automakedonija.com.mk
http://automakedonija.com.mk

PAKET mvr new