ПРВИОТ АВТОБУС TURQUOISE ЗА HITECH

Koрпорацијата HI TECH е сопственик на првиот ISUZU Turquoise во Македонија.

Најпродаваниот компактен автобус на ISUZU ќе се користи за секојдневно превезување на работниците во нашата земја