НОВ АВТОБУС ЗА ТЕЛЕКАБЕЛ

И штипската компанија Роби, оператор на кабловската телевизија Телекабел, се определи за нов автобус на Isuzu со кој ќе се превезуваат работниците до своите работни места.

Честитки за изборот и безбедни патувања.