ИСПОРАЧАН НОВ ISUZU КАМИОН

Како овластен увозник и дистрибутер на камионите и пикап возилата на Јапонскиот производител ISUZU во нашата земја, Аутомакедонија испорача уште еден 7,5 тонски камион, со специјално изработена надградба – колектор и компактор на смет.

117081837_3217562698311600_5341635682497273513_n

117308262_3217562784978258_1043459448991827246_n

117244897_3217562878311582_3814047206338295655_n

117131359_3217562958311574_5435382541415647130_n

Ако имате потреба од вакво, или возило со слична намена, Ви стоиме на комплетно располагање на тел. 02 3103 130 / 071 292 089