ЗИМСКИ СЕРВИС ЗА 999 ДЕНАРИ!

Зимски сервис пакет во Аутомакедонија за само 999 денари!

Сега имате можност да направите комплетна визуелна проверка на :

– Нивото и квалитетот на течности (антифриз, масло, течност за стакла),
–  Сопирачки (плочки, дискови, рачна сопирачка),
–  Системот за управување,
–  Системот за потпирање,
–  Стартна батерија (акумулатор),
–  Пневматици (гуми)…

За направената инспекција, добивате и детален сервисен репорт од нашите инжинери!

А во истата симболична сума, добивате и :

– Целосна проверка и подесување на геометрија на тркалата (центрирање)!

Дополнителна поволност – за секоја дополнителна интервенција што ќе ја направите во сервиснитe центар ќе добиете и попуст од 15% на работната рака и на резервните делови, како и бесплатна клуб картичка со која добивате попусти на производите и услугите во Аутомакедонија и поврзаните компании.

Не дозволувајте зимата да ве изненади!
Закажете термин во сервисните центри на Аутомакедонија на тел. 02 3103 130 или на e-mail : kontakt@automakedonija.com.mk