АВТОБУС НА ISUZU И ЗА КРАТОВО

Исклучително успешната година за Аутомакедонија во продажбата на автобуси во нашата земја, затворена со уште еден компактен Мidi автобус на ISUZU со 27 седишта, за училиштето Mитко Пенџуклиски од Кратовo.

Честитаме на изборот и посакуваме – безбедни патувања.