bs2

ЗИМСКИ ГУМИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

REKLAMA ZIMSKI GUMI

Голема сервисна акција за зимски гуми во Аутомакедонија.

25% попуст на гумите од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и DAYTON… за кои е Аутомакедонија овластен увозик и дистрибутер на пазарот.

Бесплатна монтажа и балансирање.

Сменете ги вашите гуми – на време,