KAMPANJA GRATIS ADITIV final

ЗА ОДЛИЧЕН СТАРТ НА ГОДИНАТА

 

Аутомакедонија и LIQUI MOLY за своите клиенти подготвија специјална промо акција – За Одличен старт на годината.

Со секое пакување на полусинтетичко и синтетичко масло од палетата на LIQUI MOLY добивате и ГРАТИС адитив – ENGINE FLUSH.

Адитивот ќе Ви помогне – комплетно да го исчистите моторот од сите нечистотии и наталожени материи и во целосно чистиот мотор да го ставите новото супер квалитетно масло на LIQUI MOLY.

Eдноставно – го додавате адитивот во резервоарот за масло – пред промена на маслото. Моторот работи во место извесно време. Го чисти одвнатре и по завршување на третманот, старото масло – заедно со сите нечистотии се исфрла надвор од моторот.

KAMPANJA GRATIS ADITIV final

На место на старото масло – додавате ново и добивате комплетно освежен мотор, подготвен за нови предизвици.

Кампањата може да ја побарате  во продажно сервиснитте центри на Аутомакедонија во Скопје и Битола, како и во партнерските фирми во земјата.

Акцијата трае додека има залиха на гратис адитиви.

Информации на тел.  02 3103 264, 071 356 406