shutterstock_129614795

ВРАБОТУВАМЕ

Ако сте млади, динамични, со претходно искуство во работата и имате желба да ја продолжите својата кариера во комерцијалниот сектор на Аутомакедонија (oвластен увозник на LIQUI MOLY, BOSCH, BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON, NUSSBAUM, ATT…), доставете ги Вашите апликации и CV-а за работните места :

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

  • Минимум средно образование
  • Претходно искуство во дејноста – продажба на резервни делови
  • Познавање на каталозите – Tec Doc
  • Познавање на англиски јазик и работа со компјутери
  • Валидна возачка дозвла

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА СЕРВИСНА ОПРЕМА И АЛАТ

  • Минимум средно образование
  • Претходно искуство во дејноста ќе биде сметано како предност
  • Познавање на англиски јазик и работа со компјутери
  • Валидна возачка дозвола

Вашето CV доставете го на е-маил

office@automakedonija.com.mk

Оние кои ќе влезат во најтесен избор ќе бидат повикани на интервју.