vrabotuvame

ВРАБОТУВАМЕ

Аутомакедонија за потребите на своите сервисни центри во Скопје, има потреба од :

  • Специјалист дијагностичар (искусен професионалец со најмалку 5 годишно искуство во работата – дијагностика и дефектажа на возила)
  • Автоелектричар (искусен професионалец со најмалку 3 годишно искуство во работата)
  • Автомеханичар (со и без искуство)

Можност за работа во динамична и професионална средина, можност за надградување и професионален развој, одлични услови…

Вашето CV и апликација, пратете ги на е-mail : zorand@automakedonija.com.mk

Доколку влезете во потесната селекција, ќе бидете контактирани и повикани на разговор со нашите сервисни менаџери.

Дискрецијата е загарантирана.