11038107_1609757929255794_8671213726108308275_n

Teст возење на новата CORSA

Во првиот викенд по официјалното претставување на новата OPEL CORSA, во опуштената атмосфера на првиот убав, сончев ден од годината, во салонот на Аутомакедонија беше живо и динамично.

10433093_1609758645922389_1958660246883471245_n

 

Големиот број на потенцијални клиенти, пријатели и гости заинтересирани да ја видат и пробаат новата Corsa уште од раните утрински часови пристигнуваа во салонот на Аутомакедонија во населбата Автокоманда.

11017670_1609757972589123_5941933570585389018_n

Се гледаа возилата во полниот салон, се правеше тест возење со Corsa-та која веќе се закити со првата награда – Аuto Best, некои ја користеа можноста да ја пробаат и одличната Аstra, а се направија и првите официјални резеервации и се потпишаа првите купопродажни договори.

photo (6)

 

Гостите можеа да се освежат, а сите добија и по еден мал сладок подарок од OPEL и тимот на Аутомакедонија.

photo (8)

 

На крајот, посетителите ги средуваа своите импресии и впечатоци и заминаа со впечатокот дека новата Corsa и понатаму останува еден од најзначајните автомобили во гамата на OPEL.

11036498_1609757945922459_5339999425975114466_n