opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014

SUV ИЛИ СЕДАН? ИЗБЕРЕТЕ САМИ

Opel_mk_Homepage_CCL-4

ЛЕТНА АВАНТУРА СО SUV ИЛИ СЕДАН? ИЗБЕРЕТЕ САМИ.

Искористете ја понудата која има сè, посетете го салонот на Аутомакедонија, изберете еден од моделите и запловете во нова летна авантура со нов автомобил.

Изберете возило со иновативни технологии, инспиративен и модерен дизајн, одлична практичност и удобност со надпросечен волумен на багажниот простор, автоматски клима уред и избор од мануелен или автоматски менувач со 6 брзини. Искористете ја можноста да добиете возило со врвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa.

Crossland X Enjoy 1.2 бензин.

Од 14.620€ со учество од 30% или 4.390€ и рата од 169€ за период од 72 месеци.

Astra Sedan Enjoy 1.6 бензин.

Од 13.200€ со учество од 35% или 4.620€ и рата од 139€ за период од 72 месеци.

Пресметката се однесува за плаќање по пат на финансиски лизинг во соработка со „Sparkasse Lеasing„ од 72 месеци.

Побрзајте ограничено време и ограничена количина на возила.

Teл. 02 3103 130