MALA PEUGEOT

СЕРВИСНИ ПАКЕТИ ЗА СИТЕ ВОЗИЛА

Mулти бренд сервисот на Аутомакедонија, во населбата Кисела Вода во Скопје (Бул. Борис Трајковски бр.21), подготви специјални пакети за брз редовен сервис на вашето возило од било која марка и модел.

Сервисните пакети ги вклучуваат следните операции  :

  • визуелна проверка на најзначајните системи со изготвување на детален сервисен извештај,
  • промена на моторното масло (со оригинално синтетичко масло TOP TEC 4100 или TOP TEC 4200 од сервисна амбалажа на Германскиот премиум бренд – LIQUI MOLY),
  • промена на филтерот за масло и
  • работна рака.

Специјални Мулти бренд пакети

За најголемиот број возила на пазарот, специјалните сервисни пакети со горенаведените најнеопходни операции ќе Ве чинат од 2.200 до 3.223 денари (зависно од моделот и моторот).

PAKET mbrand мала

Целата сервисна интервенција (од отворањето на работниот налог до наплатата) има траење од максимални 40 минути.

За дополнителни интервенции, добивате и дополнителен попуст на цената на резервните делови и работната рака.

Центар за пневматици

Во сервисот е сместен и новиот центар за замена на гуми на Аутомакедонија – во кој можете да направите : промена и балансирање на гумите (Аутомакедонија е увозник и дистрибутер на BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON), да направите подесување геометрија на тркалата (центрирање) и да ја искористите услугата Хотел за гуми.

Цените на летните гуми во Аутомакедонија можете да ги најдете на овој линк.

Бесплатна клуб картичка за брони поволности

Покрај одличните цени за сервисот  гумите, клиентите за секоја направена сметка во овој период, добиваат и бесплатна клуб картичка, со која може да користат бројни поволности во мрежата на Аутомакедонија, како и во поврзаните фирми – АМ ЦЕРТ, АМ БРОКЕР, АУТО 1 Рент…како и да ја искористат услугата на бесплатно влечење на возилото (шлеп) на територијата на град Скопје до сервисите на Аутомакедонија.

Технички преглед, регистрација, осигурување

Во комплексот на Аутомакедонија во населбата Автокоманда, се сместени и :

  • Станица за технички преглед и регистрација на возила, со шалтер на МВР,
  • Експозитура на брокерското друштво АМ БРОКЕР во кое можете да извадите и полиси за АО, зелен картон, патничко осигурување…

Со тоа, Вашата посета за редовен сервис на возилото, можете да ја искористите и за регистрација и осигурување на Вашето возило со што максимално ќе го заштедите своето време и комфор (сите работи на едно место).

Задолжително закажете термин на тел. 072 915 102, 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk