mala

СЕРВИСНИ ПАКЕТИ ЗА OPEL ОД 2.326 ДЕНАРИ!

Имате Оpel постар од 4 години?

Дизајниравме специјални сервисни пакети за одржување на вашето возило, кои вклучуваат :

  • визуелна проверка на возилото, системите, нивото на течности…со изготвување сервисен репорт,
  • темелно внатрешно чистење на моторот од старо масло, нечистотии и наслаги што ќе ја врати виталноста на вашиот мотор,
  • промена и додавање на оригинално GM моторно масло, со спецификација и количини препорачани од OPEL,
  • промена на филтер за масло, со оригинален OPEL филтер,
  • работна рака за сите наведени операции…

Цената на пакетот се движи од 2.326 денари (за Corsa D), до максимални 4.659 денари за Antara со дизел мотор и капацитет од 6,2 литри синтетичко моторно масло.  

Така на пример, цените на сервисните пакети за најпопуларните модели се :

Corsa D 1.0 бензин 2.326 денари
Corsa E 1.2 бензин 2.750 денари
Astra H 1.4 бензин 2.702 денари
Аstra G 1.4 бензин 2.702 денари
Аstra J 1.4 бензин 2.702 денари
Insignia A 2.0 дизел 3.830 денари
Мeriva A 1.4 бензин 2.702 денари
Мeriva B 1.4 бензин 2.750 денари
Vectra C 1.8 бензин 3.078 денари
Моkka 1.6 бензин 2.750 денари
Antara 2.2 дизел 4.324 денари

 

Искористете го моментот, освежете го моторот, направете редовен сервис и бидете мирни и безбедни.

Аутомакедонија Opel Центар,16 Македонска Бригада бр. 2, Скопје (спроти Шумарскиот факултет)
Мерките за заштита од пандемијата Ковид 19, се сеуште на сила, па ве молиме за закажување термин за сервисирање :
Teл. 02 3103 130,
Моб. 070 302 130
E-mail : kontakt@automakedonija.com.mk
www.automakedonija.com.mk