mala

СЕРВИСНА АКЦИЈА ЗА ВОЗИЛА OPEL

Сервисна акција за сопствениците на возило OPEL постаро од 4 години!
Ако сте сопственик на OPEL постар од 4 години, сега е вистински момент да направите редовен сервис на одржување во овластениот сервис на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда!
Од 04/05 до 30/06 на оригиналните делови – филтер за масло, филтер за полен, воздух и гориво ќе добиете попуст од 30% до 35%

  • Не одложувајте го редовниот сервис на Вашето возило…
    Не загрозувајте ја Вашата безбедност…
  • Одржувајте и сервисирајте го Вашето возило во овластен сервис…
  • Зачувајте ја вредноста на Вашиот OPEL!
PAKET мај 2020Искористете ја можноста, покрај редовниот сервис да направите и набавка и замена на гумите, монтажа на клима фолии, да ја разгледате палетата на нови и користени возила од гамата на OPEL, да направите технички преглед, регистрација, извадите полиса за осигурување, да изнајмите рент-а-кар додека возилото ви е на сервис!

Сите услуги на едно место!


Аутомакедонија Центар,16 Македонска Бригада бр. 2, Скопје (спроти Шумарскиот факултет)
Мерките за заштита од пандемијата Ковид 19, се сеуште на сила, па ве молиме за закажување термин за сервисирање :
Teл. 02 3103 130,
Моб. 070 302 130
E-mail : kontakt@automakedonija.com.mk
www.automakedonija.com.mk