cq5dam.web.1280.1280 (54)

ПРОМОВИРАНА НОВАТА OPEL INSIGNIA

Денес, на новинарскиот ден (07.03.2017 година) во Женева беше официјално претставена новата OPEL INSIGNIA Grand Sport.

Во присуство на околу 200 странски новинари, мoделот го претстави генералниот директор на Opel – Др. Карл Томас Нојман, со помош на главниот дизајнер Марк Адамс, во присуство на официјалните претставници на PSA Group.

Погледнете ја светската премиера на луксузната и сосема нова OPEL INSIGNIA.