poklon1

ПЕРФЕКТНА ПОНУДА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

FLAER POKLONI

Ако е време да го регистрирате Вашето возило, не барајте друго решение.

Во Станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ (Групација Аутомакедонија), сега имате неодолива пакет понуда, што вклучува :

  • 50% попуст на техничкиот преглед, ако извадите и полиса за авто одговорност во АМ БРОКЕР (Групација Аутомакедонија)
  • Бесплатна Аутомакедонија клуб картичка со која имате огромен број на поволности
  • Изберете специјален подарок за вашето возило
  • Со беспланата Клуб картичка, добивате и бесплатен шлеп на територија на Скопје (во случај возилото да ви е неподвижно) до сервисните центри на Аутомакедонија

За повеќе информации, барајте не на 02 3103 152

FLAER POKLONI2