opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_181

OPEL СО КАМАТА 3,5%

Аутомакедонија објавува специјална акција за најпродаваните модели на OPEL во компактната и SUV класа.

Најновата генерација на OPEL ASTRA K и OPEL GRANDLAND X, сега, во соработка со Sparkasse Leasing, можете да ги добиете со неповторлива каматна стапка од само 3,5%.

Дополнително, за возилата резервирани и реализирани во моментната кампања, добивате и гратис каско во првата година.

Конкретно, GRANDLAND X, со IntelliGrip системот можете да го добиете со месечна рата од само 260 евра 16.068 денари).

GRANDLAND X 3

Новата генерација на ASTRA K, пак, со специјалниот пакет на финансирање и каматна стапка од 3,5%, можете да ја добиете со месечна рата од само 166 евра (10.259 денари).

ASTRA K (1)

роцесот на аплицирање и одобрување на финансирањето е едноставно и брзо.

За повеќе информации, ве молиме да го посетите нашиот салон во населбата Автокоманда или да ни се јавите на

Тел. 02 3103 130, 070 302 130