1Mio Opel Insignia bei Auto Jacob in Rüsselsheim an Firma Integrated Dynamics Engineering GmbH

v.l.  Waltraud Adamek Fuhrparkleiterin IDE, Joachim Steuer Finanz Director IDE, Jürgen Holz Manager Sales Opel, Xavier Duchemin Director Sales Aftersales & Marketing Opel, Patricia Prinzessin zu Erbach-Schönberg Inhaberin Auto Jacob, Thomas Breser Geschäftsführer IDE Gmbh, Michael Leewald Opel Werksdirektor Rüsselsheim,

OPEL INSIGNIA ДО БРОЈКАТА 1.111.111

На мала и свечена церемонија, директорот за продажба и маркетинг на OPEL, Kсавиер Душемин, го предаде јубилејниот – 1.111.111-ти примерок на луксузната OPEL INSIGNIA.

Insignia е вистински знаменосец во палетата на автомобили на Opel, aмбасадор на врвната комбинација помеѓу квалитетот и бројните иновативни системи вградени во овој авомобил од луксузната класа.

Повеќе за прекрасната Оpel Insignia, прочитајте на линкот тука.