cq5dam.web.1280.1280 (42)

OPEL CORSA VAN ЗА САМО 8.466 ЕВРА!

Аутомакедонија и OPEL ja дизајнираа најдобрата понуда на комерцијално и доставно возило за пазарот.

Одличната Opel Corsa Van, со 3 врати, 2 седишта и комфорен товарен простор, сега можете да ја набавите за само 8.466 евра (523.199 денари) плус ДДВ.

Станува збор за моделот со динамичен бензински мотор од 1.229 ccm и 70 кс.

download

МНОГУ ОПРЕМА ЗА СКРОМНА ЦЕНА

Во пакетот на опрема ги имате сите неопходни елементи за безбедноста и непречена работа на Вашите комерцијалисти :

 • ABS систем за кочење
 • ESP електронски систем за стабилизација на возило
 • HHS Систем за помош при тргнување на угорница
 • TPMS Систем за надзор на притисок во гумите
 • Воздушни перничиња за возач и совозач (фронтални, странични, завеси)
 • Основен систем за греење
 • Прогресивен електричен серво волан со висинско и длабинско подесување
 • Електрични предни прозори
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Надворешни ретровизори со електрично подесување, делумно во боја на каросерија
 • Возачко и со-возачко седиште со прилагодување во 2 насоки
 • 2 преклопливи клуча
 • 12 волтен електричен прилучок
 • Халогени предни светла / дневни светла
 • Заштитна мрежа меѓу патнички и товарен простор
 • Осветлен товарен простор
 • Надворешни кваки во црна боја
 • Задни странични метални заштитни панели на товарен простор, во боја на каросерија
 • Резервно тркало
 • Челичнии бандажи 14”, Гуми 185/70 R14

download (1)

Во наведената, супер атрактивна цена добивате и :

 • Business Edition пакет
  • Мануелна клима уред;
  • Радио 0 BT AM/FM STEREO, MP3/WMA, USB, aux-in, Bluetooth, со 4 звучника
  • Патен компјутер
  • Предни светла за магла
  • Кожен волан со радио команди
  • Темпомат

 

download (3)

ЕКОЛОШКИ ПРИЈАТЕЛ НА ГРАДОТ

Дополнително, на овој модел, може да се вгради и уред за авто плин (LPG), доплата која изнесува само 500 евра и со која можете да го изградите имиџот на Вашата фирма како – “Eколошки пријател на градот”.

Со користење на авто плин, вашите возила сериозно ја намалуваат емисијата на CO2 и ПМ честички.

Добивате возила кои за 90% помалку го загадуваат воздухот од возилата со дизел мотори.

Дополнително, правите и огромна заштеда на Вашиот буџет до 42% (споредено со моторите со бензински мотор), како и добивате мотори со подолг животен век.

Повеќе информации во нашиот BDC контакт центар – тел. 02 3103 130 или на e-mail : kontakt@automakedonija.com.mk

reklama copy