sales-service-2

OPEL 4+ СЕРВИСНИ АКЦИИ

Сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, овластен за одржување и сервисирање на возилата од палетата на OPEL спроведува голема сервисна акција за возила постари од 4 години.

Во акцијата се вклучени акции за замена на масло, сервис на сопирачки (плочки и дискови), ремени, замена на акумулатори…

Притоа, во сервисниот центар на Аутомакедонија се користат оригинални делови, течности и масла на OPEL со гаранција на квалитетот.

Ако и вие имате возило OPEL постаро од 4 години, сега е вистинскиот момент да закажете термин во нашиот контакт центар на тел. 02 3103 130 и да го донесете во сервисниот центар на Аутомакедонија.

Погледнете дел од специјално димензионираните акции…

  1. Замена на масло – 2.350 денари

MASLEN SERVIS 2350

2. Замена на плочки за сопирање

 

SERVIS ZA KOCNICI

3. Замена на акумулатори

akumulatori

4.  Сервис на системот за сопирање со промена на плочки и дискови

plocki i diskovi

5. Сервис и замена на ремени

remeni