opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013

НОВИОТ OPEL CROSSLAND X

Во салонот на Аутомакедонија веќе можете да го видите, пробате и нарачате новиот кросовер на OPEL, атрактивниот CROSSLAND X.

Crossland X се одликува со компактни димензии што го прават идеален за управување во градските средини, а неговата SUV издигнатост го прави прегледен, комфорен и атрактивен.

opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_014

Моделот можете да го набавите и со панорамски кров.

opel_crossland_x_exterior_roof_21x9_cr18_e01_010

Crossland X може да биде збогатен и со интерактивен дисплеј во предиот дел на кој се проектираат најважните информации за возилото.

opel_crossland_x_head_up_display_closeup_21x9_cr18_i01_024

За зголемена безбедност при возењето возилото може да биде опремено и со систем за Автоматско сопирање кое ги детектира возилата и пешаците кои не сте успеале навреме да ги забележите. Системот во прва фаза ве информира за опасноста, а доколку не реагирате и автоматски го сопира возилото.

opel_crossland_x_pedestrian_detection_21x9_cr18_e01_004

Предните светла се изведени во LED технологија и се за 30% посветли од стандардните халогенски светилки.

opel_crossland_x_led_lights_21x9_cr18_e01_003

Во моделот се вградени модерни бензински, дизел и ТНГ мотори со одлична економичност.

Crossland X како и останатите модели на OPEL можете да ги набавите со интерактивниот Intellilink мултимедијален систем кој го поврзува мобилниот телефон со системот и овозможува мноштво на мултимедијални функции.

opel_crossland_x_interior_infotainment_21x9_cr18_i02_026

Со атрактивна цена од само 13.788 евра, новиот Crossland X станува вистински лидер во интересот и продажбата во салонот на Аутомакедонија.

За повеќе информации посетете го линкот на нашата веб страна – тука.

За тест возење, информации или закажување состанок со нашите продажни консултанти побарајте не на телефон 02 3103 130