front

НОВАТА ПРАТКА НА ВОЗИЛА ВО СКОПЈЕ

Во салонот на Аутомакедонија во Кисела Вода, пристигна новата пратка на возила од гамата на SSANG YONG. Покрај атрактивните Tivoli, Korando и Rexton, во салонот за прв пат се појави и товарниот пикап камионет – MUSSO Grand.

Повеќе информации за возилата на Корејскиот производител на премиум SUV модели – SSANG YONG, можете да добиете на нашата веб страна – ЛИНК.