vlatko2

НОВ ОPEL ЗА ВЛАТКО

Нашиот гитарски магионичар Влатко Стефановски, кој пред неколку години, на наше огромно задоволство, ја носеше титулата регионален OPEL Амбасадор, повторно се реши за автомобил од Германската марка.

По патничката верзија на VIVARO, малата и практична CORSA, новиот OPEL во семејниот круг на Влатко е атрактивната и урбана Astra K со 5 врати.

Голема благодарност за довербата и безбедни патувања!

vlatko