10448779_661107100643444_7316088951165855754_n

Moj ОPEL

Експертите на OPEL кои се’ повеќе го препознаваат значењето на брзото и навремено информирање на своите клиенти преку интернет, развија специјална веб страна наречена MyOpel – Мојот Оpel, наменетa за сите сопственици на овој Германски автомобилски бренд.

10448779_661107100643444_7316088951165855754_n

Со едноставно логирање и регистрирање на страната на MyOpel, сопствениците добиваат комплетно персонализирана страна во која може да ја следат историјата на своето OPEL возило, да закажуваат сервиси преку интернет, да ги дознаваат сите моментни кампањи во своето дилерство и сервисен центар.

Дополнително со внесување на бројот на поминати километри клиентите може да добиваат и потсетувања кога треба да се јават на следниот редовн сервис и што треба во него да биде интервенрано на нивното возило.

my opel 1

На оваа веб страна можете да добиете и многу практични совети – како подобро, поекономично и поефикасно да го управувате своето возило.

Ако се регистрирате на оваа страна и ја изберете Аутомакедонија за Ваш сервисен партнер, добивате и специјално креирана награда – маица, usb стик или пенкало OPEL.

Дополнителни информации на тел. 02 3103 130 и servis@automakedonija.com.mk