28167040_597092220629800_7776889126839681462_n

LIQUI MOLY НА МАКЕДОНСКИ

LIQUI MOLY, најдобриот бренд во својата класа на моторни масла, адитиви и сервисни препарати, според читателите на највлијателните Германски списанија, конечно, преку регионалниот Liqui Moly Adria концепт, ја лансираше својата веб страна на македонски јазик.

Каталогот на производи, вести и контактите од дилерската мрежа можете да ги најдете на линкот ТУКА.