isuzu-d-max-09 (1)

ISUZU D-MAX ГАЛЕРИЈА

Пикап камионетот ISUZU D-Max, со одличен робусен дизајн, повеќе каросериски изведби, атрактивен дизел мотор на ISUZU, погон на сите тркала, богати пакети на опрема.

Само во Аутомакедонија.