12806078_999939613407264_7630148350072378923_n

ISUZU D-MAX ВО OFF ROAD AMБИЕНТ

Погледнете дел од фотографиите на атрактивниот пикап камионет ISUZU D-Max во Македонски офроад амбиент.

Во салонот на Аутомакедонија за ISUZU можете да го видите и пробате атрактивниот пикап D-Max во Crew изведба, со моќниот и економичен ISUZU мотор со зафатнина од 2.5 литри, погон на сите тркала, со комплетен пакет на опрема и со спортски капак за затварање на багажниот простор.