12715224_987805227954036_5122820356359971072_n

ISUZU D-MAX ВО ВИСТИНСКИ РАЦЕ

Уште една компанија специјализирана за поставување и одржување на телекомуникациска опрема -ИНТРАКОМ од Скопје, се одлучи за набавка на две возила од гамата на ISUZU.

Станува збор за два ISUZU D-Max Crew Planet, со 2.5 литарски дизел мотор, моќни 163 коњски сили и 400Nm, погон на сите тркала.

Теренските возила на ISUZU се идеален избор за совадување на тешко пристапните терени и вршење на секојдневните оперативни активности.