DSC_4027

ISUZU ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Од 2015 година, Аутомакедонија работи на пазарот во Македонија како овластен увозник, дистрибутер и сервисер за Јапонскиот производител ISUZU.

Во палетата на ISUZU клиентите може да ја најдат богатата палета на товарни возила – од пикап камионетите ISUZU D-MAX, до камионите со вкупна маса од 3.5 до 14 тони на кои може да се инсталира секаква надградба.

За повеќе информации, тест возење и понуда, понарајте ги нашите колеги во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода или на тел. 02 3103 265 или на маил : isuzu@automakedonija.com.mk