Opel_Corsa_Design_Exterior_1024x440_co19_e04_016

CОRSA ЗА 140 ЕВРА МЕСЕЧНО

Легендарната Corsa – секогаш во тренд и секогаш број 1 избор кога се работи за урбан автомобил!
Сега го имаме одличниот Enjoy Plus пакет на опрема со Multimedia систем со кој можете:

▶️ да се поврзете со вашиот смартфон преку Android Auto или Apple Carplay;
▶️ да користите навигација преку Google/Apple maps
▶️ да гледате видеа, слики и филмови на 7 инчниот дисплеј во боја на допир…

Искористете ја акциската цена од 10.970 евра или направете план за плаќање на рати – со или без учество.
Вклучивме се на едно место, a Ваше е да не посетите и да ги тестирате можностите на безвременската Corsa!

corsa