7P_LHD1
Дата: 12.21.2019

НОВИОТ SSANG YONG KORANDO

Аутомакедонија, со голема чест и задоволство, ја доби можноста да и ја претстави на јавноста во нашата земја - најновата,...
прочитај повеќе
REXTON
Дата: 12.14.2019

НОВИОТ REXTON G4

Најновата, четврта генерација на REXTON G4 е првиот модел на Корејскиот производител на премиум автомобили од SUV класата - SsangYong,...
прочитај повеќе
78185725_2455031714767966_4652706563876716544_o
Дата: 11.17.2019

SsangYong во Аутомакедонија

Аутомакедонија му посака - добредојте во семејството на SSANG YONG, Корејскиот производител, специјализиран во сферата на SUV возилата. Подготовките за...
прочитај повеќе