new-korando-options-banner
Дата: 05.27.2020

KORANDO ЗА 202 ЕВРА!

Најновиот Корејски SUV на македонскиот пазар! Финалистот на "Автомобил на годината" во нашата земја... Атрактивниот SsangYong KORANDO, со 5 ѕвездички...
прочитај повеќе
korando11
Дата: 02.01.2020

ТЕСТ SSANGYONG KORANDO

Првпат претставен уште во раните 80-ти, Korando е првото возило на јужнокорејскиот бренд SsangYong, кој континуирано се развива што е...
прочитај повеќе
D8E_2059
Дата: 12.30.2019

ПРОДАДЕН ПРВИОТ KORANDO

Само неколку дена по пристигнувањето на првите возила на Корејскиот производител Ssang Yong во Македонија, првиот примерок на најновата, четврта...
прочитај повеќе