sales-service-2
Дата: 02.12.2018

OPEL 4+ СЕРВИСНИ АКЦИИ

Сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, овластен за одржување и сервисирање на возилата од палетата на OPEL спроведува голема...
прочитај повеќе
winterforce-v02b (2)
Дата: 11.23.2015

25% ПОПУСТ НА ЗИМСКИ ГУМИ

Во екот на зимската сезона, Аутомакедонија подготви одлично зимско изненадување за сите иматели на Аутомакедонија Клуб картичка. За сите зимски...
прочитај повеќе
folii
Дата: 04.06.2015

КЛИМА ФОЛИИ

Аутомакедонија е овластен увозник и дистрибутер на Американските клима фолии со врвен квалитет - SUN GARD и GLASS GARD. Клима...
прочитај повеќе