New_Opel_Insignia_Range_Exterior_Design_992x425_ins14_e01_093
Дата: 05.26.2015

ДИЛЕРСТВО ЗА OPEL ВО СРБИЈА

Аутомакедонија го продолжува својот агресивен развој во 2015 година. Со официјалното потпишување на договорот за соработка со Германскиот производител OPEL,...
прочитај повеќе
10448779_661107100643444_7316088951165855754_n
Дата: 08.07.2014

Moj ОPEL

Експертите на OPEL кои се' повеќе го препознаваат значењето на брзото и навремено информирање на своите клиенти преку интернет, развија...
прочитај повеќе