DSC_7017[1]
Дата: 12.18.2017

ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА INSIGNIA

Продажниот тим на Аутомакедонија поддржан од регионалната канцеларија на OPEL, организираше неформален промотивен настан за новата INSIGNIA Grand Sport. На промоцијата...
прочитај повеќе
potpis 3
Дата: 10.21.2017

ПОТПИШАН ДОГОВОР СО VDL

Аутомакедонија, како дел од специјално подготвената програма за свеченото отворање на сервисот за камиони, автобуси и градежна механизација во Скопје,...
прочитај повеќе
lm shop3
Дата: 01.17.2017

LIQUI MOLY SHOP

Аутомакедонија, на барање и задоволство на клиентите, го отвори својот прв "LIQUI MOLY Shop" во продажно сервисниот комплекс во Кисела...
прочитај повеќе
isuzu 2
Дата: 10.15.2015

ISUZU ВО ПОЛН СЈАЈ

Во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, oвие денови клиентите можеа и сеуште можат да ја видат моќта на...
прочитај повеќе