shutterstock_129614795
Дата: 09.24.2018

ВРАБОТУВАМЕ

Ако сте млади, динамични, со претходно искуство во работата и имате желба да ја продолжите својата кариера во комерцијалниот сектор...
прочитај повеќе
vrabotuvame
Дата: 08.24.2018

ВРАБОТУВАМЕ

Аутомакедонија за потребите на своите сервисни центри во Скопје, има потреба од : Специјалист дијагностичар (искусен професионалец со најмалку 5...
прочитај повеќе