gumi mala
Дата: 03.23.2019

АКЦИЈА ЛЕТНИ ГУМИ

Во сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, можете да набавите нови летни гуми од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и...
прочитај повеќе
DSC_0946
Дата: 09.28.2018

TEСТ ВОЗЕЊЕ СО ISUZU

На голема чест и задоволство, Македонија и овластениот увозник на ISUZU за нашата земја - Аутомакедонија беа избрани како стартна точка на...
прочитај повеќе