sales-service-2
Дата: 02.12.2018

OPEL 4+ СЕРВИСНИ АКЦИИ

Сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, овластен за одржување и сервисирање на возилата од палетата на OPEL спроведува голема...
прочитај повеќе
2017-Opel-Seasons-Greeetings-501623 (1)
Дата: 12.24.2017

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА

За крајот на годината, подарете си нешто убаво! За најбараните модели Insignia Grand Sport и Mokka X обезбедивме празнични услови...
прочитај повеќе
DSC_7017[1]
Дата: 12.18.2017

ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА INSIGNIA

Продажниот тим на Аутомакедонија поддржан од регионалната канцеларија на OPEL, организираше неформален промотивен настан за новата INSIGNIA Grand Sport. На промоцијата...
прочитај повеќе
potpis 3
Дата: 10.21.2017

ПОТПИШАН ДОГОВОР СО VDL

Аутомакедонија, како дел од специјално подготвената програма за свеченото отворање на сервисот за камиони, автобуси и градежна механизација во Скопје,...
прочитај повеќе