foto1
Дата: 02.20.2020

PIAGGIO CALESSINO

Одличен, авантуристички транспортер Ape Calessino е специјален вид на возило, со посебно дизајнирани детали кои го прават лесно препознатлив во целиот свет....
прочитај повеќе
classic-gamma
Дата: 12.05.2019

PIAGGIO APE CLASSIC

Легендарниот комерцијален моторцикл на PIAGGIO. моделот Ape Classic, нуди уникатен микс на препознатлива форма, изглед, дизајн и функционалност. Овој шармантен...
прочитај повеќе
IMG-6fff4886386e14a6a7da3909dc587b00-V
Дата: 11.29.2019

PIAGGIO ВО СКОПЈЕ

Првите возила на PIAGGIO Commercial се веќе во Скопје, во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода. Во продолжение, првите...
прочитај повеќе
Piaggio-Porter
Дата: 11.28.2019

PIAGGIO PORTER

Во понудата на PIAGGIO Commercial Vehicles, за кои во 2019 година Аутомакедонија стана ексклузивен импортер и дистрибутер за Македонија, моделот...
прочитај повеќе