opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013
Дата: 01.27.2018

НОВИОТ OPEL CROSSLAND X

Во салонот на Аутомакедонија веќе можете да го видите, пробате и нарачате новиот кросовер на OPEL, атрактивниот CROSSLAND X. Crossland...
прочитај повеќе
20171226_133114
Дата: 12.27.2017

СЕРТИФИЦИРАН “BDC” СИСТЕМОТ

Официјалните претставници на OPEL, на менаџерскиот тим на Аутомакедонија, свечено му го предадоа сертификатот за имплементиран и функционален BDC (Business development center)...
прочитај повеќе
DSC_7017[1]
Дата: 12.18.2017

ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА INSIGNIA

Продажниот тим на Аутомакедонија поддржан од регионалната канцеларија на OPEL, организираше неформален промотивен настан за новата INSIGNIA Grand Sport. На промоцијата...
прочитај повеќе