sales-service-2
Дата: 02.12.2018

OPEL 4+ СЕРВИСНИ АКЦИИ

Сервисниот центар на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, овластен за одржување и сервисирање на возилата од палетата на OPEL спроведува голема...
прочитај повеќе
opel_crossland_x_exterior_21x9_cr18_e01_013
Дата: 01.27.2018

НОВИОТ OPEL CROSSLAND X

Во салонот на Аутомакедонија веќе можете да го видите, пробате и нарачате новиот кросовер на OPEL, атрактивниот CROSSLAND X. Crossland...
прочитај повеќе
20171226_133114
Дата: 12.27.2017

СЕРТИФИЦИРАН “BDC” СИСТЕМОТ

Официјалните претставници на OPEL, на менаџерскиот тим на Аутомакедонија, свечено му го предадоа сертификатот за имплементиран и функционален BDC (Business development center)...
прочитај повеќе
2017-Opel-Seasons-Greeetings-501623 (1)
Дата: 12.24.2017

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА

За крајот на годината, подарете си нешто убаво! За најбараните модели Insignia Grand Sport и Mokka X обезбедивме празнични услови...
прочитај повеќе