© Foto: Per Pettersson.
Дата: 01.07.2020

BRIDGESTONE СО 35% ПОПУСТ

Во новиот Сервис за замена и балансирање гуми на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, во тек е голема сезонска распродажба...
прочитај повеќе
citiport_3
Дата: 01.02.2020

ISUZU СО МАРКЕТ ШЕР ОД 39%

Според последните официјални информации на Царинската Управа, во нашата земја, заклучно со ноември 2019 година, биле увезени и оцаринети 18...
прочитај повеќе
D8E_2059
Дата: 12.30.2019

ПРОДАДЕН ПРВИОТ KORANDO

Само неколку дена по пристигнувањето на првите возила на Корејскиот производител Ssang Yong во Македонија, првиот примерок на најновата, четврта...
прочитај повеќе
IMG-6fff4886386e14a6a7da3909dc587b00-V
Дата: 11.29.2019

PIAGGIO ВО СКОПЈЕ

Првите возила на PIAGGIO Commercial се веќе во Скопје, во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода. Во продолжение, првите...
прочитај повеќе